Admitere cu… Dalai Lama, profesor de optimism!

Admitere cu… Dalai Lama, profesor de optimism!

Fiindcă în mediul on-line, Școala de optimism/8imism este o școala deosebit de cunoscută, admiterea cursanților este foarte riguroasă și se face în urma unui “examen” pentru ocuparea locurilor nelimitate în clasele de optimism.

Astfel că, dacă vrei să fi admis la Școala de 8imism trebuie să dai imediat un test scurt cu trei “întrebări” mari și late. Este unul dintre cele mai cunoscute teste, ce pare că i-ar fi atribuit lui Dalai Lama, chiar dacă după cele mai multe surse nu exista dovezi clare că liderul spiritual tibetan ar fi autorul său.

dalai lama 8imist

Totuși sunt persoane care susțin ca dorințele le-au fost îndeplinite, după completarea lui cu sinceritate și cu inimă deschisă.

Dacă și tu crezi că ești în această stare necesară admiterii la Școala de optimism/8imism, te invit să începi testul.

Înainte de a începe testul, pune-ți o dorință cu 8imism și încearcă să o vizualizezi.

Deschide-ți inima, mintea și răspunde foarte sincer.

Nu exista răspunsuri corecte sau greșite, trebuie doar sa fie sincere. În urma testării, în care numai tu vei știi răspunsurile, vei fi admis/ă la Școala de optimism dar, mai mult de atât, vei afla ce fel de persoană ești și care sunt/sau ar trebui să fie, prioritățile tale de care poate nu ești conștient/ă.

Testul cuprinde trei sarcini simple. Îl faci rapid, iar la final, trebuie să îți fi pus obligatoriu o dorință cu optimism. Nu uita să o vizualizezi!

Ia o foaie albă și ceva de scris și scrie întotdeauna primul răspuns care îți vine în minte. Nu ai voie sa te răzgândești sau să revii asupra întrebărilor.
Dacă ai acum toate cele trebuincioase și ți-ai pus+vizualizat și dorința cu 8imism, poți începe acum!

1. Scrie pe foaie, în dreptul fiecărui cuvânt de mai jos, câte o cifra de la 1 la 5 în funcție de preferințele tale (1 – cel mai apropiat… și 5 – cel mai îndepărtat):

Vacă …
Tigru …
Oaie …
Cal …
Porc …

Atenție! Cifra alocată unui cuvânt nu se va repeta în dreptul altui cuvânt!

2. Scrie în dreptul fiecărei enumerări de mai jos, primul cuvânt care îți vine în minte pentru descrie cel mai bine după părerea ta cuvântul respectiv:

Câine               …………….
Pisică               …………….
Șoarece            …………….
Cafea               …………….
Mare(engl.Sea) …………….

3. Mai jos sunt enumerate cinci culori. Scrie în dreptul fiecăreia, numele unei persoane care este importantă pentru tine, care te cunoaște bine și căreia tu îi atribui acea culoare:

Galben      …………….
Portocaliu …………….
Roșu         …………….
Alb           …………….
Verde        …………….

Întrebări suplimentare:
Scrie numărul tău preferat …
Scrie ziua ta preferată din săptămână…………….

Atenție! Nu uita sa îți pui o dorința cu 8imism și să o vizualizezi înainte de a afla interpretarea testului.

Gata?!

Click aici pentru interpretarea testului: Interpretare Test

_________________

Cred in libera circulatie a informatiei cu/de/despre optimism/8imism si doresc sa impartasesc tot ceea ce are potentialul de a inspira si optimiza evolutia atat individuala, cat si colectiva. Daca proiectul scolii de optimism – 8imism va inspira si simtiti ca aveti un mesaj de transmis, puteti sa ne trimiteti articolele voastre pe adresa de email scoaladeoptimism(at)gmail.com

Daca v-a placut acest articol si doriti sa il introduceti pe pagina sau blogul dumneavoastra, sunteti incurajati sa o faceti prin crearea unei legaturi spre adresa acestui site.

De asemenea, acest proiect doreste sa se autosustina, iar sprijinul in acest sens este mereu binevenit. Orice contributie este apreciata cu multa bucurie, ajutandu-ma sa multiplic cu 8(imism) toate eforturile. Detalii aici! Va multumesc!

Despre autor:

Constantin Serban este autor pentru Scoala de optimism – 8imism. “Ne-am nascut plangand, deci suntem datori sa murim razand! Mai multe despre autor pe tino.ro

 

2 Responses so far.

 1. Daniela says:

  Buna ziua,
  Dupa ce am completat Testul de 8imism Dalai Lama, interpretarea nu a fost chiar conforma cu realitatea. Intrebarea mea este, cine asigura validitatea testului ?
  Cu scuzele de rigoare si in credinta libertatii de opinie, imi rezerv dreptul de a ma indoi ca Dalai Lama are oarecare legatura cu testul in sine. Astfel de teste ( in acelasi registru, daca nu idendic) am mai completat, si mi de par usor superflue. Vorbesc numai in numele meu, bineanteles dupa interpretarea rezultatelor. Cu regret si sinceritate, am constatat unele inadvertente care ma indreptatesc sa ma indoiesc de veridicitatea acestui test. Probabil ca este o opinie pur peronala.
  Oricum, incurajez si apreciez orice efort pe care il faceti pentru a aduce in sufletul oamenilor ( prea multi dintre ei foarte incercati de viata), macar cate un strop de optimism, de care indubitabil cu totii avem nevoie.
  Va urez mut succes in demersurile dvs. prezente si sper viitoare.
  Mi-ar placea sa continuam corespondenta, in speranta ca voi putea sa aduc un dram de suport in proiectul minunat pe care vi l-ati propus.
  Cu aprecieri, Daniela

  • admin says:

   Buna si cu 8imism sa-ti fie ziua/zilele Daniela,

   E normal ca interpretarea sa nu fie 100% conforma. Nici un test nu indeplineste acest deziderat. Nici nu poate.

   Nu sunt necesare scuze. Raspunsul este ca viata asigura validitatea oricarei teorii, test etc.
   Este adevarat ca sunt teste aparent usoare, insa au rolul lor, de a ne calibra si perceptia despre noi.

   Multumesc pentru aprecieri si pentru urari.
   Scuze pentru relativa intarziere in raspuns. Intru periodic sa verific comment-urile iar foarte multe sunt spam.
   Cu mare drag sunt dispus sa colaboram pentru sustinerea scolii de 8imism iar pentru eficienta te rog sa corespondam pe scoaladeoptimism@gmail.com
   Cu 8imism,
   Constant_in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *