Alexandru Pârgaru

Alexandru Pârgaru

Alexandru Pârgaru s-a făcut remarcat încă de când era copil. Posesor al unei personalități foarte puternice și maturizat în gândire înainte de vreme, denumit „copilul minune” al muzicii populare românești, a impresionat interlocutorii de la primele schimburi de replici.

Copilăria i-a fost plină de încercări și suferință, datorită unui craniofaringiom (tumoare pe creier) ce l-a împiedicat să crească în înălțime. Tumoarea i-a fost extirpată de două ori de neurochirurgi clujeni. O dată, pe când avea 7 ani, și a doua oară la vârsta de 10 ani. Apoi a urmat un tratament la o clinică din străinătate. Oameni cu suflet bun au fost alături de el de fiecare dată și l-au ajutat cu ce au putut pentru plata tratamentului dar și cu rugăciuni. Dar cel mai mare ajutor i-a venit de la Dumnezeu, pe care nu uită niciodată să-L menționeze.

Religiozitatea acestui tanar, acum de 23 de ani, depășeste orice putere de imaginatie. Alexandru, este un Om cu o mare sensibilitate, cu harul lui DUMNEZEU, iar pe lângă canto, scrie poezii de o mare încărcătură spirituală. În urmă cu câțiva ani, în cadrul unui interviu spunea: Cred în Dumnezeu pentru ca El mi-a vorbit și a zis ca El ne iubește, ca El va fi tot timpul cu noi, cu toți oamenii.
Și ca eu trebuie să vestesc lumii poruncile Lui, ca El să poată intra în inimile oamenilor…Ț

Alexandru Pargaru

I s-a spus “Copilul lui Dumnezeu”, apoi “Copilul DIAMANT” si chiar “Invatatorul de suflete”.

De astazi a acceptat si insarcinarea de “Profesor de 8imism” al Scolii de optimism cu ocazia discutiei avute inainte de sustinerea conferintei intitulata “De la intuneric la LUMINA si  De la moarte la VIATA VESNICA” sustinuta in cadrul Body Mind Spirit Expo, incepand de la orele 18:00. Maine, dl. profesor va sustine cea de a doua conferinta, incepand cu orele 18:30.

Alexandru Pargaru prof de optimism

Pe perioada expoziției vă invit să-l vizitați până duminică la standul său de la mezanin, de la intrare în partea stângă, și să participați la conferința plina de optimism intitulată “Viata veșnica în trup și VINDECAREA prin LUMINĂ”, sâmbătă începând cu orele 18:30.

________

Acest articol este oferit sub licența Scoala de Optimism – 8imism®. Cred în libera circulație a informației cu/de/despre optimism/8imism. Doresc să împartășesc tot ceea ce are potentialul de a inspira și optimiza evoluția atât individuala, cât și colectivă.

Dacă proiectul scolii de optimism si 8imism.ro vă inspira și simțiți că aveți un mesaj de transmis, puteți să ne trimiteți articolele voastre pe adresa de email scoaladeoptimism(at)gmail.com

Daca v-a placut acest articol și doriti sa îl introduceți pe pagina sau blogul dumneavoastră, sunteți încurajați să o faceți prin crearea unei legături/link spre adresa acestui site. De asemenea, proiectul Scoala de Optimism – 8imism®  doreste sa se autosustină, iar sprijinul dvs. în acest sens este mereu binevenit.

Orice fel de contribuție este apreciată cu multă bucurie, ajutându-mă să multiplic cu 8(imism) toate eforturile. Detalii despre ce si cum, aici! Vă mulțumesc!

Panou_Clown

Despre autor: Constantin Serban este autor pentru Scoala de optimism – 8imism. “Ne-am născut plângând, deci ramanem datori să murim râzând!” Mai multe despre autor pe tino.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *