Ateliere umanitare prilejuite de Ziua indragostitilor de 8imism

Ateliere umanitare prilejuite de Ziua indragostitilor de 8imism

La fel ca în fiecare an din 2010 si până acum, cu ocazia diferitelor sărbători, asociatia noastră, în cadrul pilonului “Social”, pregăteste pentru copiii internati în cateva spitale din Bucuresti dar și din tară, ateliere umanitare GreenArts si/sau de Optimism, în cadrul cărora pe lânga darurile si atelierele creative pe care le oferim, intenționăm (întotdeauna cand ne oferiti acest prilej) să le ducem/inducem pe langa activitati creative si daruri, veselie și optimism.

Afis 8imism Orto

În  luna februarie, de sărbătoarea de sf. Valentin&Dragobete  am pregatit pentru copiii internati in spital, atelierul umanitar intitulat “Ziua indragostitilor de optimism” si respectiv “Drag de optimism” care au ca motto: “Sa iubim optimismul!”.

Noi credem ca optimismul este o atitudine/stare care trebuie trăită întâi si apoi transmisă tuturor cu toate beneficiile sale folosind orice prilej. Sarbatoarea de sf Valentin cat si cea romaneasca, de Dragobete prin promovarea media de care beneficiaza, induce in societate o stare care poate fi canalizata cu scop terapeutic ca pretext pt veselie,bucurie si antren.

I iunie cu 8imism

Subsemnatul – clownul Tino & Co.(în cadrul proiectului Scoala de optimism – 8imism) ne-am propus sa ducem bunastare si bucurie copiilor internati în sectia Ortopedie si in sectia de Oncologie pediatrica duminica si respectiv luni, în formula deja cunostcuta de la precedentele activitati implicându-i în activități creative cât și oferindu-le daruri de aceasta sarbatoare.

Vă invit să susțineți proiectul “Ziua indragostitilor de optimism” al Școlii de optimism prin care ne-am propus să redam copiilor cu afecțiuni oncologice si ortopedice, autonomia și încrederea în propriile forțe care să le stimuleze creșterea stimei de sine și interesul față de viață, să îi bucure si sa-i inveseleasca.

Halloween cu 8imism21

Iata 8 acțiuni simple pentru a putea si dvs duce și produce sărbători cu optimism ale copilăriei :

1) Donații în bani, depunând în cont orice sumă începând cu 8 (de la 8imism) si urmată de câți de zero doriți. Detalii aici!

2) Donații în produse constând în: alimente/dulciuri/fructe sănătoase, jucării în stare bună, cărți, reviste, rechizite pentru copii, jocuri, dvd-uri cu desene animate etc. Pentru aceasta, vă rugăm sa ne contactați pe adresa de email, scoaladeoptimism@gmail.com sau telefonic la numărul 0749119009;

3) De asemenea, dacă nu puteți dărui dar cunoașteți pe altcineva care ar putea ajuta, vă rog să trimiteți acest articol către baza dvs. de prieteni si/sau cunoscuți care pot afla despre (si chiar se pot implica în) Campaniile “Sărbători cu 8imism”, adaugând în Cc: scoaladeoptimism@gmail.com;

4) Dacă doriți să mă însoțiți personal la spital, vă rog să mă anunțați trimițând un email pe scoaladeoptimism@gmail.com sau cu un apel telefonic la numarul 0749119009.

5) Înălțați un gând de binecuvântare/binegândire pentru cei care vor face lucrarea “Ziua indragostitilor de optimism”;

6) Înălțați un gând de binecuvântare/binegândire pentru toți copii bolnavi aflați in spitale;

7) Înălțați un gând de binecuvantare/binegândire pentru toți cei care sprijină din câștigul lor astfel de campanii umanitare;

8) Luați-vă un timp pentru a înălța un gând de binecuvântare/binegândire  pentru voi înșivă, pentru 8imism în anul 2016.

Detalii despre alte activitati umanitare cu 8imism, aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *