Dragobete cu Bufonul clovn, profesor de 8imism oncologic

Dragobete cu Bufonul clovn, profesor de 8imism oncologic

Gata, s-a mai născut oficial încă un personaj didactic la Școala de optimism: Bufonul-Clovn.

Tino Clovn-Bufon

Pe 24 febr, de Dragobete, Clownul Tino “s-a dat bufon” pe Secția de oncologie pediatrică a Spitalului Maria S. Curie București, în cadrul proiectului Școala de optimism – 8imism .

Dragobete cu Optimism

Ideea bufonului mi-a fost furnizată de Florance, o colegă de master la specializarea Psihologie Clinică și Intervenție Psihologică, anul anul II al Facultății de psihologie și Știintele Educației din cadrul Universității “Spiru Haret” București, fumătoare consecventă, în cadrul unui “brainstorming” pe grupul dedicat masteranzilor.

Dedicatie Dragobete

Bufonul clown TINO-ConstanTino a fost ajutat in demersul sau de clovnul LINA (AdeLina), profesor de optimism la scoala noastra,

Clown_LINA

și de DIKA (RoDica) clown voluntar al școlii noastre, venită tocmai din Linz, Austria, pentru Ziua îndrăgostiților de 8imism ocazionată de Sărbătoarea de Dragobete.

Clown DIKA

Împreună, am reușit să redam optimismul și zâmbetul copiilor internați în secția Oncologie, în formula cu 8imism pe care deja o cunoașteți de la precedentele activitati, de data aceasta sub egida “Ziua indragostitilor de optimism”.

Privire cu 8imism

Copii au primit jucării, cărți, dulciuri sănătoase, rechizite etc.

8imism Oncologic de Dragobete

Elefanțica cu scufiță roșie și una dintre carțile faimosului Jules Verne au fost primite de un creator optimist talentat, chiar fiind conectat la aparat.

8imism Onco Dragobete

Pe lângă activitățile creative și art-terapeutice, tehnica coloratului, copii au participat la un inedit Concurs de artă plastică ad-hoc, lucrările lor fiind expuse în cadrul secției.

Concurs 8imism

În urma jurizării s-au ales câștigătorii/câștigătoarele. De fapt toți copii au câștigat prin participarea la atelier și prin darurile primite.

Concurs optimism

De ajutor au fost donatiile Profesoarei de optimism Tina-Cristina, a colvnitelor Dika-Rodica si  Lina-Adelina cat si ale colegului meu de master, Marian,  de la Slatina.

Cadouri cu 8imism

Parintii au dorit sa ne multumeasca si sa ne incurajeze in demersul nostru oferind feedback-ul lor.

Feedback_Onco_ Dragobete

Activitatea noastra de Dragobete a avut si binecuvantarea cu optimism a preotului Spitalului dl. Mihai Dinu.

Binecuvantare cu optimism

In concluzie, de Dragobete am facut o treaba buna…

O treaba cu optimism

Acest articol este oferit sub licența Școala de Optimism – 8imism®. Cred în libera circulație a informației cu și sau de/despre optimism/8imism. Doresc să împartășesc tot ceea ce are potențialul de a inspira și optimiza evoluția atât individuală, cât și colectivă.

Dacă proiectul Școlii de optimism si www.8imism.ro vă inspira și simțiți că aveți un mesaj de transmis, puteți să ne trimiteți articolele voastre pe adresa de email scoaladeoptimism(at)gmail.com

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să îl introduceți pe pagina sau blogul dumneavoastră, sunteți încurajați să o faceți prin crearea unei legături/link spre adresa acestui site. De asemenea, proiectul Școala de Optimism – 8imism®  dorește să se autosusțină, iar sprijinul dvs. în acest sens este mereu binevenit.

Orice fel de contribuție este apreciată cu multă bucurie, ajutându-mă să multiplic cu 8(imism) toate eforturile. Detalii despre ce si cum, aici! Vă mulțumesc!

TeacherTino

Despre: Constantin Serban este autor pentru Scoala de optimism – 8imism.

“Ne-am născut plângând, deci ramanem datori să murim râzând!”

Mai multe despre autor pe tino.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *