Fa o schimbare

În data de 25.06.2014, am avut onoarea să particip ca invitat la emisiunea în direct “Fa o schimbare”. Puteti viziona aici:

Partea 1

.

Emisiunea „Fă o schimbare!” este realizată de Loredana Dumitrașcu și este transmisă în fiecare miercuri, de la ora 12.00, în direct la Speranța TV și Radio Vocea Speranței.

Emisiunea urmărește să prezinte și să analizeze diferite aspecte ale stilului de viață, pornind de la acțiuni și obiceiuri ale oamenilor din jur, descoperind posibile motive și proiectând scopurile viitoare. Telespectatorii și ascultătorii emisiunii caută cele mai potrivite căi de adaptare la societatea în permanentă schimbare, fără a pierde din vedere principiile vieții creștine. Puteti viziona aici:

Partea 2

Am adresat telespectatorilor și ascultătorilor emisiunii indemnul la o schimbare OPTIMA în stilul de viaţă pe principiile promovate de Scoaladeoptimism. O schimbare optimă a „stilului de viață” trebuie să plece întotdeauna din interior, chiar daca se reflecta in ceea ce intreprindem la exterior.

Urmărind emisiunea veţi găsi câteva dintre cele mai importante repere pentru a vă clădi propriul  stil de viaţă necesar pentru o existenţă plină de optimism sănătos, ci nu de pozitivism auto amăgitor din ce în ce mai la modă în ultima vreme. Puteti viziona aici:

Partea 3

Dacă fiecare dintre vizitatorii/zi ai acestui site-blog, care simt că ideea este bună și trebuie susținută, ar oferi drept mulțumire, de fiecare dată când intră aici, măcar 1eur (4lei) ajutorul lor ar fi minim, practic insesizabil pentru ei, însă pentru mine însemnă enorm și m-ar ajuta să realizez mai des activități de optimism/optimizare cu cat mai multe categorii de oameni.

UN GEST MIC PENTRU VOI, UN AJUTOR URIAȘ PENTRU MINE! ȘI NU DOAR PENTRU MINE… PENTRU OPTIM-ISM!

Mulțumesc! Să fiți permanent în starea de optim-ism și în consecință sănătoși și fericiți!

Puteti viziona aici ultima parte a emisiunii:

 

 

Dacă credeți că informațiile de pe site îi pot ajuta pe prietenii și cunoscuții dumneavoastră share-uiți link-ul cu site-ul/blog-ul școlii, iar dacă aveți propuneri, idei, observații, completări  vă rog să lăsați un comentariu în josul paginii sau, dacă doriți să vă înscrieți la evenimentele noastre, trimiteți un email pe scoaladeoptimism@gmail.com

De asemenea, dacă doriți să sprijiniți activitățile și acțiunile pe care le organizează Școala de optimism, puteți afla cum se poate face într-un mod optim, aici.

One Response so far.

  1. […] In ambele situatii e de bine. Daca in prima binele e evident, in cea de-a doua trebuie sa stii sa-l vezi dincolo de suferinta pierderii sau esecului (daca nu stii, poti sa inveti la Scoala de optimism). […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *