Jack Canfield, cu 8imism pt Romania succesului.

Jack Canfield, cu 8imism pt Romania succesului.

Jack Canfield vine în România, la Cluj în luna martie 2016.

Jack este creatorul ,,Supă de pui pentru suflet” și deține recordul mondial pentru 7 volume aflate concomitent între bestseller-urile New York Times. Informațiile pe care le va prezenta le-a dobândit în cei peste 40 de ani de experientă în coaching.

Jack_Afis_8imism_a3

Mi-am dorit să vină în România și sunt entuziasmat că, în sfârșit, în luna martie va fi cu noi și voi avea ocazia, ca si tine, să-l cunosc. De ce mi-am dorit asta? În primul rând, pentru că în cadrul grupurilor de lectură “Optimi(e)sti în Cărturesti”, organizate sub egida Școala de optimism și facilitate de subsemnatul în perioada 2012-2014 în doua locatii din Bucuresti si una in Iasi, intr-o mare parte a timpului am discutat pe marginea câtorva volume din binecunoscuta serie  ,,Supă de pui pentru suflet”.

În al doilea rând pentru că eu îl consider un bun profesor de optimism. Pe lânga faptul că stie sa prezinte succesul pe întelesul tuturor, Jack este un optimist. Este, probabil, trainerul cu cel mai mare public tintă. Asta pentru ca prezintă informatii valoroase  si accesibile. Și pentru ca Romania are nevoie de o schimbare cu 8imism.

Nu am fost noi cel mai optimist popor pana acum, ce-i drept, dar sunt sigur că schimbarea vine din noi.

Armonia cu noi înșine, cei din jur si țara în care trăim sunt rezultatele unei vieți echilibrate și cu optimism. E o lecție grea, dar extrem de utilă dacă vrem ca lucrurile să se schimbe. Îți dorești o schimbare în viața ta (personală sau profesională)?

În atitudinea ta? Mai mult echilibru si optimism pentru a-ti indeplini visele? Te invit cu drag la seminarul ,,Principiile succesului” prezentat de Jack Canfield intre care optimismul este unul foarte important! Mai multe detalii pe http://transilvaniabizseminars.ro/jackcanfield/

Seminarul este pentru tine daca… – iti doresti implinirea pe plan personal si profesional – vrei ca visele tale sa nu ramana uitate, ci sa devina realitate – vrei sa afli si sa aplici formula unica a succesului, dezvoltata de catre Jack – iti doresti o viata cu mai mult optimism, echilibrata, in armonie cu tine si cei din jur – vrei sa scapi de zilele in care ajungi acasa epuizat si nu mai ai timp pentru tine.

JC_FBK_cover_8imism

Vreau sa ma inscriu             (foloseste codul 8IMISM si beneficiezi de reducere 20%) Ce pierzi daca nu participi la eveniment? – pasii concreti si simpli ai succesului pe care Jack i-a testat cu clientii sai; – metodele prin care poti sa fii performant atat in cariera, cat si in viata de familie; – tehnicile prin care iti poti concretiza visele cele mai indraznete 🙂 – metoda prin care poti sa ajungi din punctul in care esti acum catre viata ta de vis!

Vreau sa ma inscriu          (foloseste codul 8IMISM si beneficiezi de reducere 20%)

Seminarul va avea loc numai in Cluj, datorita numarului mic de participanti inscrisi in Bucuresti si Iasi. Evenimentul se va anula in aceste 2 orase iar Jack Canfield va veni doar la Cluj.
In aceste conditii, el va putea sa vina doar in data de 10 martie, in loc de 6 martie, cum era stabilit initial pentru Cluj-Napoca, motiv pentru care s-a schimbat si locatia: Grand Hotel Napoca.

Participantilor care au achitat deja pentru participarea la unul din evenimentele planificate initial in Iasi sau Bucuresti, le este returnata jumatate din suma achitata in cazul in care doresc sa mearga la Cluj, iar daca nu mai doresc sa participe, l-i se va returna integral suma achitata.   Mai multe detalii pe http://goo.gl/7CGcMW Profita de ultimele zile de preturi Early Bird! Iti doresc sa ai success in tot ceea ce faci cu optimism (Ai cod-ul 8IMISM). Foloseste-l!

Pentru ca faci parte din aceasta comunitatea celor cu 8imism, ai reducere 20% din biletul de participare daca folosesti codul 8IMISM.

_______________________________________________________

Acest articol este oferit sub licența Scoala de Optimism – 8imism®. Cred în libera circulație a informației cu/de/despre optimism/8imism. Doresc să împartășesc tot ceea ce are potentialul de a inspira și optimiza evoluția atât individuala, cât și colectivă.

Dacă proiectul scolii de optimism si 8imism.ro vă inspira și simțiți că aveți un mesaj de transmis, puteți să ne trimiteți articolele voastre pe adresa de email scoaladeoptimism(at)gmail.com

Daca v-a placut acest articol și doriti sa îl introduceți pe pagina sau blogul dumneavoastră, sunteți încurajați să o faceți prin crearea unei legături/link spre adresa acestui site. De asemenea, proiectul Scoala de Optimism – 8imism®  doreste sa se autosustină, iar sprijinul dvs. în acest sens este mereu binevenit.

Orice fel de contribuție este apreciată cu multă bucurie, ajutându-mă să multiplic cu 8(imism) toate eforturile. Detalii despre ce si cum, aici! Vă mulțumesc!

Panou_Clown

 

Despre autor: Constantin Serban este autor pentru Scoala de optimism – 8imism. “Ne-am născut plângând, deci ramanem datori să murim râzând!” Mai multe despre autor pe tino.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *