Mario Daniel Costea

Mario Daniel Costea

Corpul “profesoral” al Școlii noastre s-a mărit cu încă un psiholog care a dovedit ca îndeplinește condițiile persoanelor care își aduc contribuția la dezvoltarea Școlii de optimism.

Mario

În loc de prezentare proprie, Marian ne oferă un citat din Albert Camus care consideră că îl definește pe el și relațiile sale cu ceilalți:

“Să nu mergi înaintea mea, s-ar putea să nu te urmez. Să nu mergi după mine, s-ar putea să nu te conduc. Mergi lângă mine și fii prietenul meu!”

Marian_Costea

Marian Daniel Costea, profesor de 8imism, gradul I

Dacă și tu vrei să devii profesor de optimism iată care sunt condițiile enunțate aici!

____________

Acest articol este oferit sub licența Școala de Optimism – 8imism®. Cred în libera circulație a informației cu și sau de/despre optimism/8imism. Doresc să împartășesc tot ceea ce are potențialul de a inspira și optimiza evoluția atât individuală, cât și colectivă.

Dacă proiectul Școlii de optimism si www.8imism.ro vă inspira și simțiți că aveți un mesaj de transmis, puteți să ne trimiteți articolele voastre pe adresa de email scoaladeoptimism(at)gmail.com

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să îl introduceți pe pagina sau blogul dumneavoastră, sunteți încurajați să o faceți prin crearea unei legături/link spre adresa acestui site.

Despre: Constantin Serban este autor pentru Scoala de optimism – 8imism.

“Ne-am născut plângând, deci ramanem datori să murim râzând!”

Mai multe despre autor pe tino.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *