Optimism la minus 8 grade Celsius

Optimism la minus 8 grade Celsius

De mai bine de 8 ani ani o femeie umblă iarna pe afară fiind îmbracăta în haine pe care ceilalți oameni le poartă doar vara.

Această femeie deosebita a fost diagnosticată cu mai multe tipuri de cancer concomitent cu mai mulți ani în urmă. Neștiind ce trebuie să facă pentru a scăpa vie din această încercare grea, ea a început să practice călirea.

galina_kutereva

Uimitor, cancerele în scurt timp au disparut. I-a ramas insa deprindere de umbla aproape goală pe afară pe timp de iarnă.

Galina Kutereva nu simte gerul, nu răcește și nu se îmbolnăvește. Medicii care au examinat-o pe Galina spun că organismul acestei femei a dobândit deja rezistență la ger datorită faptului că sângele ei circulă foarte rapid.

Mai este numita si Alba ca zapada. Galina este o optimista care inspiră mulți oameni în lupta lor cu bolile grave.

Acest articol este oferit sub licența Școala de Optimism – 8imism®. Cred în libera circulație a informației cu și sau de/despre optimism/8imism. Doresc să împartășesc tot ceea ce are potențialul de a inspira și optimiza evoluția atât individuală, cât și colectivă.

Dacă proiectul Școlii de optimism si www.8imism.ro vă inspiră și simțiți că aveți un mesaj de transmis, puteți să ne trimiteți articolele voastre pe adresa de email scoaladeoptimism(at)gmail.com

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să îl introduceți pe pagina sau blogul dumneavoastră, sunteți încurajați să o faceți prin crearea unei legături/link spre adresa acestui site.

Despre: Constantin Serban este autor pentru Scoala de optimism (8imism), psiholog si art terapeut GreenArts, fondatorul Psihologiei verzi, a proiectului dr. Clovn in spitale pediatrice, al Turismului verde, a Religiei integrative.

“Ne-am născut plângând, deci ramanem datori să murim râzând!”

Mai multe despre autor pe tino.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *