Pastila de optimism-8imism

Pastila de optimism-8imism

Dacă ești pesimist/ă sigur vei găsi nefolositor acest articol și îl vei abandona, iar dacă ești optimist/ă sigur îl vei găsi folositor și vei alege să beneficiezi de el deoarece cu toții suntem influențați de propriul nostru mod de gândire, care se reflectă în felul de a interacționa, de a ne comporta, de a fii.

Deși cele mai multe persoane cu care intru în contact susțin cu tărie că sunt optimiste, eu recunosc că nu am fost întotdeauna o persoană optimistă. Am fost chiar diagnosticat în trecut cu depresie severă. Deci, cel putin vorbesc din postura de “Stan pățitul”.

Am pățit-o astfel încât, între timp am mai făcut o facultate (profil psihologic) finalizată în 2013, și încă un master de această dată în clinică și Intervenții psihoterapeutice, finalizat în 2016. Studiul anilor de facultate împreună cu concluziile cercetărilor efectuate pe aproape 1000 de subiecți au pus bazele descoperirii unei noi intervenții terapeutice bazată pe diverse tipuri de artă, care mi-a influențat în primul rând mie gândirea. Detalii aici.

După atația ani de studiu, cât și din practica terapeutică, pot să afirm că problemele nu exista în afara noastră. Ele sunt în noi. Precum optimismul (vs. pesimismul) pe care încercăm să-l de(s)prindem aici la

cropped-8imism_litere.jpg

”Este de o mie de ori mai bine să fii optimist și să te înșeli, de cât să fii pesimist și să ai dreptate.” spunea dr Jack Penn, specialitatea chirurgie plastică si reparatorie, artist și autor din Africa de sud.

Adică, decât să fii un pesimist/pesimistă și să ai dreptate, este mult mai bine să fii de felul tău un/o optimist/ă fără însă ca să ai întotdeauna dreptate, după spusele chirurgului Jack Penn.

Dragă cititoare/cititor (elevă/elev) a/al școlii de optimism, tu cum ai vrea sa fii: Un pesimist/pesimistă care are întotdeauna dreptate sau un optimist/optimistă care nu are dreptate mereu?

Pentru orice eventualitate, pentru că suntem pe un site dedicat învățării optimismului, chiar daca nu esti sigur/sigura de raspunsul la intrebare, iată că s-a descoperit pastila minune: Pastila de invățare a optimismului.

Si nu este o gluma! Ajută în menținerea optimismului la cote optime.

Produsul se numeste OPTIMIST și este fabricat in Romania, la Brasov delogo_Herbaget

și recomandat optimist de

cropped-8imism_litere.jpg

Este un supliment alimentar obtinut 100% din plante naturale standardizate UE, si anume din extracte de Passiflora, de Peliniță, de Urzică, de Sunătoare și Ginseng siberian.

Toti vizitatorii/elevii/fanii școlii de 8imism.ro care abordeaza din interior cu “8imism” toate problemele vieții, beneficiaza, pentru sustinere, de o reducere de 8%.

optimist 2

Reducerea de 8% pentru 8imism, este valabilă și pentru extractele standardizate “Happy Vibe”, “Relax Well” si celelalte produse din gama pentru “Echilibrare psiho-emoțională”.
Deoarece ne preocupăm permanent de 8imismul prietenilor nostri, reducerea de 8% este aplicabilă si celorlalte game de produse standardizate UE, prin includerea odata cu comanda a codului 8imismaici!
În cazul comenzilor telefonice rapide la nr de tel 0372918888, pentru a beneficia de reducerea de 8%, comunicati verbal operatoarei care va preia comanda, la fel codul “8imism”.
Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 120 lei net.
Pentru toata gama de produse consultati catalogul aici.
Reamintiti-vă (constant in) să folositi codul “8imism” pentru orice produs comandat pentru a beneficia de reducerea de 8%. De exemplu, dacă ești un/o optimist/ă care are dreptate de cele mai multe ori, vei comanda extracte standardizate în valoare de 150 de lei folosind codul 8imism,, si vei plăti la primire numai 138 ron beneficiand totodata și de expediere gratuită.
Pentru consultanță în vederea alegerii celei mai potrivite scheme ajutătoare de extracte personalizate pentru 8imism constant, trimiteți un email cu subiect “Schema 8imism constant” pe scoaladeoptimism(at)gmail.com conținand datele dumneavoastra sociometrice la alegere.
herbag_banner

Acest articol este oferit sub licența Școala de Optimism – 8imism®. Cred în libera circulație a informației cu și sau de/despre optimism/8imism. Doresc să împărtășesc tot ceea ce are potențialul de a inspira și optimiza evoluția atât individuală, cât și colectivă.

Dacă proiectul Școlii de optimism si www.8imism.ro vă inspiră și simțiți că aveți un mesaj de transmis, puteți să ne trimiteți articolele voastre pe adresa de email scoaladeoptimism(at)gmail.com

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să îl introduceți pe pagina sau blogul dumneavoastră, sunteți încurajați să o faceți prin crearea unei legături/link aici spre adresa website-lui nostru, sau daca nu aveti blog ne puteti lasa un comentariu mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *