Petreceri

Scoala de Optimism organizeaza petreceri tematice pentru copii la domiciliu, la locurile de joaca, in gradinite, in sedii de firme sau in natura. Pentru noi, atitudinea optimista, creativitatea copiilor si conectarea lor cu natura sunt cele mai importante. Suntem Lider in Petreceri de Copii pe segmentul “green optimism party”.

Lider_green_party

Claunul profesor stie exact cum sa aduca optimismul si zambetul pe buzele tuturor copiilor. Facem joculete interactive, face-painting, ateliere de creatie, bucatareala naturista, modelaj de baloane, sezatoarea jucariilor, petreceri personalizate.
Dorim ca la petrecere copii sa se distreze intr-un mod creativ si sanatos, iar dupa petrecere sa ramana cat mai mult timp cu starea de optimism!

clown_party

Directorul Scolii de Optimism “Claunul profesor” este licentiat in psihologie si stiintele educatiei cu specializare in art-therapy, iar ceilalti animatori sunt antrenati permanent pentru a cunoaste psihologia copiilor astfel incat sa poata crea impreuna Petreceri Optimiste.
Programele noastre de animatie Petreceri Copii nu sunt standard ci sunt adaptabile in functie de intervalul de varsta al copiilor, de aceea contactati-ma din timp pentru a concepe design-ul petrecerii asa cum va doriti.

Animand petrecerea copiilor cu Scoala de optimism, faceti si o fapta buna, deoarece contribuiti in acelasi timp la imbunatatirea starii de spirit a altor copii, cei aflati in suferinta.

I iunie cu 8imism

Dacă doriți să sprijiniti activitățile și acțiunile pe care le organizez sub egida Școala de optimism, puteți afla cum o puteți face într-un mod optim, aici.

UN GEST MIC PENTRU VOI, UN AJUTOR URIAȘ PENTRU OPTIMISM!

Mulțumesc anticipat! Să fiți permanent în starea de optim-ism și în consecință sănătoși și fericiți ca să ajutați Scoala de optimism să ducă optimismul peste tot unde este de trebuință!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *