Sf. Valentin, ortopedul

Sf. Valentin, ortopedul

La fel ca în fiecare an din ultimii cinci, și până acum, cu ocazia diferitelor sărbători, asociația noastră, în cadrul pilonului “Social”, pregătește pentru copiii internati în cateva spitale din București dar și din țară, ateliere umanitare GreenArts și/sau de Optimism, în cadrul cărora pe lânga darurile si atelierele creative pe care le oferim, intenționăm (întotdeauna când ne oferiți acest prilej) să le ducem/inducem pe lângă activitățile creativeși daruri, veselie și optimism.

Optimist ortopedic

Iata cum am reusit să il facem să lucreze împreună pe Sf. Valentin ortopedul, în echipă cu Sf Grigorie teologul…

Optimistii1

În  luna februarie, de sărbătoarea de sf. Valentin&Dragobete  am pregatit pentru copiii internați în spitalul Maria S. Curie, atelierul umanitar intitulat “Ziua îndrăgostiților de optimism” care a avut ca motto: “Să iubim optimismul!”.

Jurizare 1

Noi credem ca optimismul este o atitudine/stare care trebuie trăită  mai întâi și apoi transmisă tuturor cu toate beneficiile sale folosind orice prilej.

Jurizare optimism

A venit și momentul mult asteptat al jurizării. Cu greu au putut fi alese cele 10 lucrari câștigătoare a unor premii suplimentare constând în jucării, cărti, reviste etc. Cu toții au primit rechizite, dulciuri și jucării.

Jurizare

Sarbatoarea de sf Valentin, cât si cea românească de Dragobete, prin promovarea media de care beneficiază, induce în societate o stare care poate fi canalizată cu scop terapeutic pentru a produce veselie,bucurie și antren.

Fedback 8imism_SfVal

Optimismul poate să se bată cu boala. Este un aliat indispensabil al personalului medical în lupta cu bolile.

Asistentii optimismului

Subsemnatul – clownul constan Tino & Co.(cris Tina) cu ajutorul câtorva oameni cu suflet deosebit, am reusit să ducem/producem/inducem bunăstare și bucurie copiilor internați în sectia Ortopedie pediatrică, duminică 14 februarie, într-o formulă nouă precedentelor activitati, evident îmbunătățită.

Tino&Tina

Datorita fortelor dublate, de această dată am reusit să introducem mai eficient copii în activități creative cât și să le oferim daruri și momente de reală bucurie.

Optimistii

Cu ocazia acestei sărbatori, TINA a contribuit prin mariminia ei într-o bună masură la achiziționarea multor daruri pe lângă prezența de o spontaneitate debordantă. Împreună cu toti elevii școlii de optimism ii transmitem astăzi pe aceasta cale, cu ocazia zilei de naștere un calduros: La mulți ani cu… multiplii de 8imism!

Colaj 2 Evaluare

Vă invit să susțineți în continuare proiectul “Ziua îndragostitilor de optimism” al Școlii de optimism prin care ne-am propus să redam copiilor cu afecțiuni oncologice si ortopedice, autonomia și încrederea în propriile forțe care să le stimuleze creșterea stimei de sine și interesul față de viață, să îi bucure și să-i înveselească.

Colaj 1 Evaluare

Iata 8 acțiuni simple pentru a putea si dvs duce și produce sărbători cu optimism ale copilăriei :

1) Donații în bani, depunând în cont orice sumă începând cu 8 (de la 8imism) si urmată de câți de zero doriți. Detalii aici!

Lucru Colaj

2) Donații în produse constând în: alimente/dulciuri/fructe sănătoase, jucării în stare bună, cărți, reviste, rechizite pentru copii, jocuri, dvd-uri cu desene animate etc. Pentru aceasta, vă rugăm sa ne contactați pe adresa de email, scoaladeoptimism@gmail.com sau telefonic la numărul 0749119009;

Optimism

3) De asemenea, dacă nu puteți dărui dar cunoașteți pe altcineva care ar putea ajuta, vă rog să trimiteți acest articol către baza dvs. de prieteni si/sau cunoscuți care pot afla despre (si chiar se pot implica în) Campaniile “Sărbători cu 8imism”, adaugând în Cc: scoaladeoptimism@gmail.com;

Afis 8imism Orto

4) Dacă doriți să mă însoțiți personal la spital, vă rog să mă anunțați trimițând un email pe scoaladeoptimism@gmail.com sau cu un apel telefonic la numarul 0749119009.

5) Înălțați un gând de binecuvântare/binegândire pentru cei care vor face lucrarea “Ziua indragostitilor de optimism”;

6) Înălțați un gând de binecuvântare/binegândire pentru toți copii bolnavi aflați in spitale;

Panou lucrari 8imism

7) Înălțați un gând de binecuvantare/binegândire pentru toți cei care sprijină din câștigul lor astfel de campanii umanitare;

8) Luați-vă un timp pentru a înălța un gând de binecuvântare/binegândire  pentru voi înșivă, pentru 8imism în anul 2016.

Detalii despre alte activitati umanitare cu 8imism, aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *