Tabere de optimism

Drumetie_TabaraIn fiecare weekend calduros Școala de optimism vă propune o Tabără de munca si(ne)lnică, adica cu cu sine-le, avand următoarele repere:
– locație: com.Vișinesti, jud Dâmbovița, limitrof cu Prahova, se află pe drumul dintre Câmpina si Pucioasa/Moreni la cca 100km de București;
– perioadă: in cursul zilei de vineri pan aseara, plecarea duminică pana seara;

Ce facem în tabără?

Practica INTENSIVĂ dimineața și după amiaza, constând în:
– tehnici de optimizare: recuperarea stării inițiale de bine, vindecarea trecutului, a relațiilor, etc.
– exerciții de conectare cu cele 5 elemente ale  naturii;
– terapie prin muzica naturii;
– aroma-terapie în natură;
– șezătoarea inimilor;
– tăcere și multă LINIȘTE !!!
– drumeții nu foarte lungi, care vor fi de fapt pretext pentru meditație în miscare și alte exercitii în mers… Nu este necesară o conditie fizică deosebită, poate participa oricine. Echipamentul de munte este însă obligatoriu.
– grup de discuții pe subiecte ad-hoc: inspirate de natură sau sugerate de dvs…

Locatia se pretează foarte bine la toate acestea, fiind o poiană oarecum izolată și înconjurată de pădure cu vegetație deasă, mai exact:
– 3,4 Ha dintre care 1 Ha pădure (cu “baie” comună) + posibilități de suplimentare pentru corturi, saltelute, izoprene, saci de dormit.
– masa se asigură de către fiecare participant (există bucătărie, se poate găti câte ceva, dar sugestia ar fi să încercăm mese cât mai putin preparate, salate, seminte, fructe etc.). Pe plan local există furnizori de lapte și branză de capră. Dacă există doritori se poate asigura contracost masă exclusiv lacto-vegetariană cu meniu creativ. Vom stabili exact cum facem în apropierea plecării…

Cost (fără masă): campare 5 lei/persoană/zi + taxa de tabără 150/persoana.
Pentru transport recomandăm car sharing. Din Bucuresti sunt disponibile 5 locuri x 20 ron pe principiul primul venit, primul servit. Dacă vor fi multe solicitări din partea celor fără autoturism propriu, vom închiria microbuz.

Pentru alte detalii legate de practica propriu-zisă, precum și de mesajul și orientarea 8imistă, vă rugăm să studiati site-ul www.scoaladeoptimism.ro.

Precizez că tabăra NU este o ieșire la munte în scop de distracție, ci o tabără de lucru din greu cu sinele, reflecție, introspectie etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *