Tango argentinian cu 8imism

Tango argentinian cu 8imism

Ca urmare a prezentarii cercetarii cu tema: “ArtTerapia prin desen și teatru ca metodă de modulare a emoțiilor la copiii şi adolescenţii internaţi în secţiile Ortopedie şi Oncologie din Spitalul Clinic de urgență pentru copii „Maria S. Curie” București” in cadrul Conferinței Naționale “Dinamici actuale ale realității individuale și sociale” organizată deFacultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității “Spiru Haret”, organizatorii au considerat ca acest efort poate fi recompensat cu un premiu special.

DrClovn Dansator de tango

O parte dintre membrii grupului nostru, DrClovn cat si din alte grupuri premiante, au primit o lectie de tango argentinian la Scoala Tango Tangent. Detalii despre scoala de tango argentinian pe site-ul www.tangotangent.ro

Tango Grup

Cu ocazia cursului, DrClovn, a facut primii pasi de accedere la “titlul” de prof (incepator) de tango argentinian cu… 8imism. Practic a inceput de jos… Si a ajuns tot jos. Detalii si pe pagina de fbk a proiectului, aici!

DrClovn Tango Argentinian

In ritm de tango romanesc, proiectul Dr Clovn continua cu 8imism si dupa finalizarea studiilor de master. Scopul drClovn, este de a cerceta in continuare in acest proiect si de a veni cu date noi in vederea  transformarii proiectul atelierelor de artTerapie prin “desen cu clovn + teatru cu clovn”, într-un program permanent care să înceapă sa se desfășoare extins, “step by step”, în toate spitalele de copii din Romania. More info here!
Jurizare4
 
Cel mai repede, de 1iunie- Ziua Copilului, intentionam sa desfasuram in continuare activitatile dr Clovn cu copii internati in Spitalul  Sf Maria din Iasi. Asteptam un reply din partea celor interesati pentru a va tine informati ref la actiunile viitoare.
OnClo_vni

În continuare, iată enumerate mai jos, un set de 8 acțiuni simple pentru a putea și dvs. duce (și produce) Sărbători cu optimism ale copilăriei, alături de Dr Clovn la următoarele lui activități alegând să faceți:

1) Donații în bani, depunând în cont orice sumă începând cu 8 (de la 8imism) si urmată de câți de zero doriți. Detalii aici!

2) Donații în produse constând în: alimente/dulciuri/fructe sănătoase, jucării în stare bună, cărți, reviste, rechizite pentru copii, jocuri, dvd-uri cu desene animate etc. Pentru aceasta, vă rugăm sa ne contactați pe adresa de email, scoaladeoptimism@gmail.com sau telefonic la numărul 0749119009;

3) De asemenea, dacă nu puteți dărui dar cunoașteți pe altcineva care ar putea ajuta, trimiteți acest articol către baza dvs. de prieteni si/sau cunoscuți care pot afla despre (si chiar se pot implica în) Campaniile “Sărbători cu 8imism”, adaugând în Cc: scoaladeoptimism@gmail.com;

4) Un dar de doi la sută din dări. Cum? Detalii despre cum poți să dai un dar cât 2% din dările pe care deja le-ai dat la stat, aici!

5) Înălțați un gând de binecuvântare/binegândire pentru cei care vor face lucrarea “Art terapie cu… 8imism”;

6) Înălțați un gând de binecuvântare/binegândire pentru toți copii bolnavi aflați in spitale;

7) Înălțați un gând de binecuvantare/binegândire pentru toți cei care sprijină din câștigul lor astfel de campanii umanitare;

8) Luați-vă un timp pentru a înălța un gând de binecuvântare/binegândire pentru voi înșivă, pentru 8imism și automat pentru sănătate.

Premianti Conferinta

Următoarea activitate Dr. Clovn este prevăzută cu ocazia Zilei de 1 iunie, Ziua Copilului .

Dacă doriți să ne însoțiți personal la spital, vă rugăm să ne anunțați trimițând un email pe scoaladeoptimism@gmail.com sau apelând telefonic la numarul 0749119009.

Detalii însoțite de imagini de la anterioarele activități umanitare de 8imism prin art terapie cu dr. Clovn si asistenții lui, aici!

_________

Acest articol este oferit sub licența Școala de Optimism – 8imism®. Cred în libera circulație a informației cu și sau de/despre optimism/8imism. Doresc să împartășesc tot ceea ce are potențialul de a inspira și optimiza evoluția atât individuală, cât și colectivă.

Dacă proiectul Școlii de optimism si www.8imism.ro vă inspira și simțiți că aveți un mesaj de transmis, puteți să ne trimiteți articolele voastre pe adresa de email scoaladeoptimism(at)gmail.com

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să îl introduceți pe pagina sau blogul dumneavoastră, sunteți încurajați să o faceți prin crearea unei legături/link spre adresa acestui site.

TeacherTino

Despre: Constantin Serban este autor pentru Scoala de optimism – 8imism.

“Ne-am născut plângând, deci ramanem datori să murim râzând!”

Mai multe despre autor pe tino.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *